ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλλαγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλει ο Σόιμπλε

Αλλαγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης θέλει ο Σόιμπλε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκαν Σόιμπλε, τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να αλλάξει, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. Μιλώντας σε οικονομικό συνέδριο στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε υποστήριξε ότι «η Ευρώπη δεν είναι σε καλή κατάσταση» και θα χρειαστεί άμεσα αλλαγές.

“Το αποτέλεσμα στη Βρετανία δεν μπορεί να αλλάξει την ανάγκη για αλλαγές”

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της Βρετανίας στην ΕΕ, δήλωσε πως το αποτέλεσμα δεν μπορεί να αλλάξει την ανάγκη για αλλαγές.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα, αλλιώς οι άνθρωποι θα πουν “δεν κατάλαβαν”». Ωστόσο, παραδέχθηκε πως ενδεχόμενη έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ, «θα προκαλούσε σημαντική ζημιά, καθώς η Βρετανία είναι σημαντική αγορά για τη γερμανική οικονομία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Η Νάνα Μούσχουρη τιμήθηκε με το βραβείο του Τάγματος της Αξίας

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία

Συνάντηση Ζελένσκι-Μερτς με «καλέσματα» και απειλές κατά του Πούτιν

Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς – Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr