ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει τα απαραίτητα εργαλεία για να αποτρέψει την οικονομία του μπλοκ από το να πέσει σε ύφεση, τόνισε σύμφωνα με το Bloomberg ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.
«Υπάρχει ακόμη μια αβεβαιότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, αλλά δε βλέπουμε ισχυρή αναταραχή ή κρίση», ανέφερε ο επίτροπος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του πρακτορείου. «Δεν έχουμε κατάρρευση στις αγορές, οπότε όλοι μπορούν να καθησυχαστούν ότι θα πάρουμε στα σοβαρά την κατάσταση και θα τη διαχειριστούμε σωστά», πρόσθεσε.
«Έχουμε τα εργαλεία, ιδιαίτερα με τις κεντρικές τράπεζες που συνεργάζονται, προκειμένου να διασφαλίσουμε την χρηματοοικονομική σταθερότητα, να καθησυχάσουμε τις αγορές και να φέρουμε ρευστότητα αν χρειαστεί», κατέληξε ο επίτροπος.























































