ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Οι Αλαουίτες του Ισραήλ - Τα «τέκνα του Πλάτωνα» και «στρατιώτες» του Αγίου Γεωργίου από το 1981 έχουν ισραηλινή υπηκοότητα
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
Γιατί το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Αζερμπαϊτζάν αποκάλυψε το κρυφό εμπόριο της Τουρκίας με το Ισραήλ
Γαλλία: Ποιοι εκμεταλλεύονται τη μαθητική εξέγερση για να κάνουν... επανάσταση - Αριστεριστές, ισλαμιστές και πλούσιοι χορηγοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Ήρωα της Ημέρας” ανακήρυξε η αστυνομία της γερμανικής πόλης Minden έναν πρόσφυγα οποίος βρήκε και παρέδωσε 150.000 ευρώ!
Όπως αναφέρει η Βild, πρόκειται για τον 25χρονο Muhannad M από τη Συρία ο οποίος ταξίδεψε στην Γερμανία τον περασμένο Οκτώβριο για να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη. Ο νεαρός μετακόμισε στην περιοχή πριν από 4 εβδομάδες.
Πρόσφατα, μια φιλανθρωπική οργάνωση του χάρισε μια ντουλάπα και καθώς προσπαθούσε να τη συναρμολογήσει βρήκε κάτω από μια σανίδα 50.000 ευρώ σε μετρητά και δύο βιβλιάρια καταθέσεων που περιείχαν συνολικά 100.000 ευρώ!
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο Σύρος πρόσφυγας παρέδωσε μετρητά και βιβλιάρια στις τοπικές αρχές, οι οποίες με την σειρά τους επικοινώνησαν με την αστυνομία.
“Ο Αλλάχ δεν θα το επέτρεπε ποτέ να πάρεις την περιουσία του άλλου”, είπε ο 25χρονος.
“Αυτός ο νεαρός άντρας έχει συμπεριφερθεί με υποδειγματικό τρόπο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Οι άνθρωποι συνήθως όταν βρίσκουν μικρά χρηματικά ποσά τα παραδίδουν στην αστυνομία, αλλά είναι μια εξαιρετική πράξη να παραδοθεί ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό”, ανέφερε η τοπική αστυνομία σε σχετική ανακοίνωση.
Η αστυνομία αναζητά τον ιδιοκτήτη των χρημάτων.






















































