ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταθέτει αίτηση για τηλεοπτική άδεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Καταθέτει αίτηση για τηλεοπτική άδεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα διεκδικήσει μια από τις τέσσερις τηλεοπτικές συχνότητες με την νεοσυσταθείσα εταιρεία Alter Ego.

Τη Δευτέρα σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά» ο γνωστός εφοπλιστής πρόκειται να καταθέσει τη σχετική αίτηση μέσω της εταιρίας «Alter Ego» που συνεστήθη από τον ίδιο ώστε να διεκδικήσει τη μία από τις τέσσερις άδειες, στον διαγωνισμό του Αυγούστου.

Όπως σημειώνεται, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος να επενδύσει στον χώρα της τηλεόρασης περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ από την πρώτη στιγμή (εφόσον φυσικά πάρει κάποια συχνότητα), θέλοντας να δημιουργήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό που θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα επισημαίνεται ότι η «Alter Ego» πρόκειται να συμμετάσχει μόνη της στον υπό διενέργεια διαγωνισμό, ενώ στο διοικητικό της συμβούλιο περιλαμβάνεται και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ

Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε

Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ: Από τη σκέψη να παρατήσει το μπάσκετ στο όνειρο της EuroLeague

Europa League: Με το δεξί στη League Phase ο Ολυμπιακός 2-1 τη Γιαγκελόνια

Αθωώθηκε ο σύζυγος της παρουσιάστριας – Δεσμεύτηκαν στο δικαστήριο ότι «το θέμα πρέπει να λυθεί με ηρεμία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr