ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καμμένος ψάχνει για «ρόλο» στο πλευρό της Καρυστιανού, δηλαδή της Γρατσία
Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο
Τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο: Οπλισμένα F-16 και εικονική αερομαχία με ελληνικά μαχητικά
Η Ρωσία έτοιμη για χτύπημα στο Κίεβο - Ο Λαβρόφ ενημέρωσε τον Ρούμπιο για να φύγουν οι Αμερικανοί
Η Ρωσία προειδοποιεί για συστηματικές επιθέσεις στο Κίεβο - Καλεί ξένους πολίτες να το εγκαταλείψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονες είναι οι φημολογίες τις τελευταίες ημέρες για το μέλλον της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε η οποία εάν τελικά δεν διασωθεί, είναι βέβαιο πως θα προκαλέσει ένα απίστευτο οικονομικό “τσουνάμι” στην αγορά.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες όπως γράφει στο newsit.gr ο Θανάσης Λυρτσογιάννης, ένας βρετανικός κολοσσός η εταιρεία Tesco έχει δείξει ενδιαφέρον για την Μαρινόπουλος Α.Ε. και ήδη γίνονται συζητήσεις. Παράλληλα, φυσικά παραμένουν οι διαβουλεύσεις με τον Σκλαβενίτη.
Την ίδια ώρα, η εταιρεία σε νέα ανακοίνωσή της σημειώνει με νόημα πως συνεχίζονται οι συζητήσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, σε συνέχεια της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία επιτρέπει την ένταξη της εταιρείας σε διαδικασία εξυγίανσης.
Σε σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία επισημαίνει ότι πραγματοποιεί κάθε δυνατή προσπάθεια και παραμένει προσηλωμένη στην ανάπτυξη μίας θετικής λύσης, το συντομότερο δυνατόν. «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην κανονικότητα, διασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας και τη διευθέτηση των οφειλών προς τους προμηθευτές», τονίζει.
Σημειώνεται, ότι τα καταστήματα «Μαρινόπουλος» συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους.
Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία ευχαριστεί τους εργαζομένους και τους προμηθευτές για τη στήριξή τους.























































