ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) διέψευσε τα τηλεγραφήματα τουρκικών πρακτορείων ειδήσεων ότι σκοτώθηκε το υψηλόβαθμο στέλεχός του, Φεχμάν Χουσεΐν, στη βόρεια Συρία.
Το Σάββατο το γνωστό εργαλείο τουρκικής προπαγάνδας, πρακτορείο Anadolu, μετέδωσε ότι ο Φεχμάν Χουσεΐν, γνωστός με το πολεμικό ψευδώνυμο Μπαχόζ Ερντάλ, σκοτώθηκε την Παρασκευή στη βόρεια Συρία – δυτικό Κουρδιστάν, όταν το αυτοκίνητό του ανατινάχτηκε.
Στηριζόμενο σε δηλώσεις του ισλαμιστή Χαλίντ Αλ Χασεκάβι, εκπρόσωπου της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Τελ Χαμίς, το Anadolou μετέδωσε ότι το στέλεχος του PKK μαζί με 8 συντρόφους του σκοτώθηκαν ενώ ταξίδευαν από την πόλη Χίμο προς την Καμισλί, πρόσφατα ανακηρυγμένη πρωτεύουσα του συριακού Κουρδιστάν.
Αξιωματούχοι του PKK, σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα Kurdistan24, διέψευσαν την είδηση χαρακτηρίζοντάς την αβάσιμη.























































