ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Πάφος: Αλλαγή ονομασίας οδού Κεμάλ Ατατούρκ
«Σκοτεινά πλοία» τα μεσάνυχτα: Πώς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα διακινούν πετρέλαιο μέσω του Ορμούζ
Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν - Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κρατούμενοι σε κελί στις φυλακές του Τέξας, έσπασαν το κελί στο οποίο ήταν έγκλειστοι, προκειμένου να σώσουν έναν φρουρό όταν τον είδαν να χάνει τις αισθήσεις του.
Σύμφωνα με το BBC, ο άτυχος άνδρας έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του και έπεσε στο πάτωμα.
Τουλάχιστον 8 κρατούμενοι βρίσκονταν στο υπόγειο κελί όταν ο φύλακας κατέρρευσε. Οι τρόφιμοι ξέσπασαν σε φωνές ζητώντας βοήθεια, έσπασαν το κελί τους και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες.
Λίγο αργότερα οι αρχές βρήκαν τον φύλακα λιπόθυμο, οδήγησαν τους κρατουμένους πίσω στο κελί τους και κάλεσαν τις ειδικές βοήθειες προκειμένου να συνεφέρουν τον άτυχο άνδρα.
Σύμφωνα με τον Σερίφη της πόλης, πέρασαν μάλλον 15 περίπου λεπτά μέχρι κάποιος συνάδελφος του άτυχου άνδρα να ακούσει τις φωνές των κρατουμένων, να τον βρει και να τον περιθάλψει.























































