ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: ΣΟΚ στην Τουρκία από τον ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό - «Η Τουρκία σκύβει το κεφάλι μόνο όταν είσαι
Ελλάς-Ισραήλ συμμαχία: Συνάντηση Δημητρίου Χούπη και Εγιάλ Ζαμίρ στην Ιερουσαλήμ - Σε νευρικό κλονισμό η Τουρκία
Peace is not deterrence: "You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have...
Η ειρήνη δεν είναι αποτροπή
Ο Τραμπ επιδιώκει συνάντηση με τον Κιμ Γιονγκ Ουν το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι διόρισε τον Ντέιβιντ Ντέιβις επικεφαλής ενός νέου υπουργείου το οποίο θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις του Ηνωμένου Βασιλείου με την Ε.Ε. για την αποχώρησή του από αυτήν, όπως επιβεβαίωσε το γραφείο της.
«Η βασίλισσα ενέκρινε τον διορισμό του Ντέιβιντ Ντέιβις στη θέση του υπουργού Αρμόδιου για την Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε η ανακοίνωση του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.
Ο Ντέιβις, σημαίνον στέλεχος των Συντηρητικών στο βρετανικό κοινοβούλιο και ατυχήσας αντίπαλος του Ντέιβιντ Κάμερον στην κούρσα για την ηγεσία των Τόρις το 2005, διορίστηκε υπουργός Αρμόδιος για την Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Σε άρθρο του το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο Conservative Home τη Δευτέρα, ο Ντέιβις, σθεναρός υποστηρικτής του Brexit, εξέφερε την άποψη ότι το Λονδίνο δεν θα πρέπει να βιαστεί να επικαλεστεί το Άρθρο 50 (της Συνθήκης της Λισαβόνας) ώστε να αρχίσει η διαδικασία εξόδου του ΗΒ από την ΕΕ.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερίσα Μέι διόρισε επίσης τον Λίαμ Φοξ, έναν από τους ηγέτες της εκστρατείας υπέρ του Brexit, υπουργό Διεθνούς Εμπορίου, ανακοίνωσε το γραφείο της.
Ο Φοξ θα κληθεί να συνάψει νέες διεθνείς εμπορικές συμφωνίες μετά την απόφαση των Βρετανών στο δημοψήφισμα του Ιουνίου το Ηνωμένο Βασίλειο να αποχωρήσει από την ΕΕ. Ο 54χρονος Φοξ διετέλεσε υπουργός Άμυνας (2010-2011) ενώ είχε επίσης αναλάβει διάφορες άλλες θέσεις σε κυβερνήσεις των Τόρις κατά το παρελθόν























































