ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του, προχώρησαν το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικές αρχές, σε κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Κορινθίας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και μετά από διαπληκτισμό που είχαν για προσωπικές διαφορές, ο 29χρονος με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε θανάσιμα την 57χρονη μητέρα του στο λαιμό, εντός της οικίας τους.
Μετά από αστυνομική επιχείρηση, ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου.























































