ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Οι ΗΠΑ ήθελαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν”, γράφει κονδυλοφόρος του “σουλτάνου”

“Οι ΗΠΑ ήθελαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν”, γράφει κονδυλοφόρος του “σουλτάνου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αρθρογράφος της τουρκικής Yeni Safak, Ιμπραήμ Καραγκιούλ (İbrahim Karagül), έγραψε άρθρο με το οποίο ισχυρίζεται ότι οι ΗΠΑ ήθελαν να δολοφονήσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως τον καταγγέλλει ο επίσης Τούρκος δημοσιογράφος, Μαχίρ Ζεϊνάλοβ (Mahir Zeynalov), πρόκειται για κονδυλοφόρο στις υπηρεσίες του “σουλτάνου” που γράφει ό,τι του λέει ο “αφέντης”  του δίχως καμία αντίρρηση.

Αυτό λοιπόν που εννοείται, είναι ότι οι θεωρίες περί δολοφονίας του Ερντογάν από τις ΗΠΑ ξεκινάνε από τον ίδιο τον Τούρκο Πρόεδρο και έχουν να κάνουν με το κλίμα αντιδυτικής – αντιαμερικανικής υστερίας που σκοπίμως καλλιεργεί ο Ερντογάν για να συσπειρώσει γύρω του τον ισλαμιστικό όχλο.

karagul

Στο πύρινο άρθρο του ο Καραγκιούλ καλλιεργεί μια ατμόσφαιρα “πολιορκίας” της Τουρκίας, ότι η χώρα κινδυνεύει από παντού κι από όλους.

Κατακεραυνώνει τους “προδότες του [ιμάμη] Γκιουλέν” και αναφέρεται στο αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής ως μια “ιστορική νίκη για τους πατριώτες”.

Περιγράφει αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Τουρκία ως έναν “νέο πόλεμο ανεξαρτησίας” και ότι η Παρασκευή 15 Ιουλίου, του αποτυχημένου πραξικοπήματος, είναι η ημερομηνία της ίδρυσης της νέας Τουρκίας.

Αναφέρεται σε έναν νέο αγώνα που κανείς δεν πρέπει να υπολογίσει το κόστος γιατί στόχος είναι η νίκη.

Από τις αράδες του δεν απουσιάζουν το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) και το Ισλαμικό Κράτος, δύο ακόμα εχθροί της Τουρκίας.

Καταγγέλλει τις ΗΠΑ ότι όχι μόνο είχαν οργανώσει το πραξικόπημα αλλά και ότι σκόπευαν να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο στην Τουρκία, “για να αλληλοσκοτωθεί το έθνος”.

Κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι είναι μια από τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία και βεβαιώνει το κοινό του ότι οι ΗΠΑ προσπάθησαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν.

Στη συνέχεια το κείμενό του “ξεφεύγει” σε ένα αχαλίνωτο βλακώδες συνωμοσιολογικό παραλήρημα, όπου εμπλέκονται CIA και Μοσάντ, δηλαδή οι συνήθως ύποπτες μυστικές υπηρεσίες, μιλά για σχεδιασμούς να προκληθούν συγκρούσεις μεταξύ Αλεβιτών και σουνιτών, αλλά και Τούρκων με Κούρδων, μιλά για τα σχέδια διχοτόμησης της Τουρκίας και καλεί τους αναγνώστες του να δώσουν τον αγώνα για τη σωτηρία της Τουρκίας.

Ολόκληρο το άρθρο εδώ: ABD, Erdoğan’ı öldürmeye çalıştı!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Fox News: Οι ΗΠΑ θεωρούν την 9η Νοεμβρίου (Νέα Σελήνη) ως πιθανή ημερομηνία για πλήγματα στο Ιράν

Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr