Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μελάνια Τραμπ “έκλεψε” εν αγνοία της το λόγο της Μισέλ Ομπάμα

Η Μελάνια Τραμπ “έκλεψε” εν αγνοία της το λόγο της Μισέλ Ομπάμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μελάνια Τραμπ “έκλεψε” εν αγνοία της το λόγο της Μισέλ Ομπάμα. Όπως παραδέχτηκε η συντάκτρια της ομιλίας που εκφώνησε η Μελάνια Τραμπ, σύζυγος του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ, κατά την έναρξη του συνεδρίου του κόμματος όπου έλαβε επίσημα το χρίσμα, «δανείστηκε» κατά λάθος ορισμένα αποσπάσματα από μια ομιλία που είχε εκφωνήσει το 2008 η νυν Πρώτη Κυρία της χώρας Μισέλ Ομπάμα.

Η Μέρεντιθ Μακάιβερ, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη με ανακοίνωσή της. Ταυτόχρονα υπέβαλε την παραίτησή της στον Ντόναλντ Τραμπ που όμως δεν την έκανε αποδεκτή.

«Καθώς συνεργαζόμασταν με την Μελάνια Τραμπ για την ομιλία που θα εκφωνούσε, συζητήσαμε σχετικά με πολλά πρόσωπα που αποτέλεσαν για εκείνη πηγή έμπνευσης και μηνύματα τα οποία θα ήθελε να μοιραστεί με τον αμερικανικό λαό» εξήγησε η συντάκτρια.

«Η Μισέλ Ομπάμα ήταν ένα πρόσωπο που εκείνη πάντα αγαπούσε. Στο τηλέφωνο, μου διάβασε ορισμένα αποσπάσματα της ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα ως παραδείγματα. Τα κατέγραψα και κατόπιν συμπεριέλαβα τις προτάσεις αυτές στο προσχέδιο που τελικά εγκρίθηκε ως η τελική της ομιλία. Δεν τα διασταύρωσα με τις ομιλίες της κ. Ομπάμα. Είναι σφάλμα μου και λυπάμαι για το χάος που προκλήθηκε, σε βάρος της Μελάνια και του Ντόναλντ Τραμπ και για το πρόσωπο της κ. Ομπάμα. Δεν είχα πρόθεση να βλάψω κανέναν» πρόσθεσε η κ. Μακάιβερ.

Τα αποσπάσματα περιγράφουν ως θεμελιώδεις αξίες στην ζωή της Μελάνια Τραμπ, τη δουλειά της, τη σημασία που δίνει στην τήρηση των υποσχέσεων, τον σεβασμό στον άλλο. Η κ. Τραμπ είχε εξηγήσει ότι θα προσπαθήσει να μεταδώσει τις αξίες αυτές στον γιο της.

Η Μισέλ Ομπάμα είχε μιλήσει με πανομοιότυπο τρόπο στο Συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος του 2008.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των ΗΠΑ τον τζιχαντιστή Γκολάνι

Η Νορβηγία αρνείται τη συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ

«Δεν υπάρχει εναλλακτική» στο σχέδιο Τραμπ για τη Γάζα, δηλώνει ο Πρωθυπουργός του Κατάρ

Ο βασιλιάς του Μπαχρέιν αποδέχθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης (Board of Peace)» του Τραμπ

Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε την άφιξη μοίρας F-15 στη Μέση Ανατολή εν μέσω εντάσεων με το Ιράν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr