ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος των Γερμανών - Ούτε ο πόλεμος, ούτε μία παγκόσμια κρίση
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έχασε 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες - Πώς τα κατάφερε
Ινδία: Ξάπλωσε στη μέση του δρόμου και αρνήθηκε να σηκωθεί αν δεν την αγκαλιάσει διάσημος ηθοποιός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος 40χρονου Ιρακινού, που φέρεται να είναι ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε 47χρονο Έλληνα και τραυμάτισε ακόμη δύο ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας στις 13 Ιουλίου.
Από την έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 40χρονος, τις ημέρες που προηγήθηκαν του εγκλήματος, επισκεπτόταν συχνά το κατάστημα ενδυμάτων που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας ο 47χρονος και παρενοχλούσε μια εργαζόμενη σε αυτό.
Το μεσημέρι της 13ης Ιουλίου, σε καφενείο κοντά στο κατάστημα, δράστης και θύμα λογομάχησαν για τον προαναφερόμενο λόγο, με τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο εκτοξεύοντας απειλές.
Μετά από λίγο, ο 40χρονος επέστρεψε στο σημείο, κρατώντας πιστόλι και στη συνέχεια πυροβόλησε τον 47χρονο και άλλους δύο άνδρες 53 και 57 ετών.
Μετά διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 47χρονου.























































