ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γαλλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,


















































Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ
Ο Πεζεσκιάν προειδοποίησε τον Μοτζτάμπα Χαμενεΐ για «ασφυξία» από τον αμερικανικό ναυτικό αποκλεισμό - Τελείωναν φάρμακα και τρόφιμα στο Ιράν
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο
Την ανάπτυξη ισραηλινού «Σιδηρού Θόλου» στα Εμιράτα (ΗΑΕ) επιβεβαίωσε Ισραηλινή Υπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βίντεο που εμφανίζει τον δεύτερο τζιχαντιστή (κεντρική φωτο) της επίθεσης στην εκκλησία στη Νορμανδία της Γαλλίας, Αμπντέλ Μαλίκ Πετιζάν, έδωσε στη δημοσιότητα το “πρακτορείο ειδήσεων” Amaq, που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.
Στο βίντεο ο Πετιζάν καλεί τους μουσουλμάνους να «ξυπνήσουν» και να επιτεθούν εναντίον δυτικών στόχων, να πλήξουν τους συμμάχους του Διεθνούς Συνασπισμού που πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.
Ο ίδιος προτρέπει τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους υπηκόους των δυτικών χωρών με μαχαίρια και να διαπράξουν μαζικές επιθέσεις.
«Οι καιροί έχουν αλλάξει. Θα υποφέρετε αυτά που υποφέρουν οι αδερφοί μας και οι αδερφές μας. Θα καταστρέψουμε τη χώρα σας», λέει ο άντρας που το Amaq ισχυρίζεται είναι ο Πετιζάν στο βίντεο.
«Αδερφοί μου, βγείτε στους δρόμους με μαχαίρια, με οτιδήποτε χρειάζεται, επιτεθείτε τους, σκοτώστε τους μαζικά», λέει, καλώντας τους μουσουλμάνους να επιτεθούν στους συμμάχους των διεθνών συμμαχικών δυνάμεων που πολεμούν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στη Συρία.























































