ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία απείλησε πάλι με το προσφυγικό – Στόχος του σουλτάνου να διαλύσει την Ελλάδα

Η Τουρκία απείλησε πάλι με το προσφυγικό – Στόχος του σουλτάνου να διαλύσει την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία θα σταματήσει την εφαρμογή της συμφωνίας της με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε ό,τι αφορά τις επανεισδοχές μεταναστών στο τουρκικό έδαφος, με την οποία συγκρατούνται οι ροές προσφύγων και μεταναστών προς την Ευρώπη, εάν δεν λάβει ξεκάθαρη ημερομηνία κατάργησης της βίζας για τους Τούρκους που ταξιδεύουν σε χώρες – μέλη της Ε.Ε., δήλωσε ο Τούρκος υπουργός αρμόδιος για ζητήματα Ε.Ε. Ομέρ Τσελίκ.

Η απαίτηση από την Τουρκία να αλλάξει το νομοθετικό της πλαίσιο σχετικά με την τρομοκρατία θέτει σε κίνδυνο, σύμφωνα με τον κ. Τσελίκ, την ασφάλεια της ίδιας της Ευρώπης.

Η συμφωνία Ε.Ε. – Τουρκίας για το προσφυγικό – μεταναστευτικό, μολονότι έχει επικριθεί από ειδικούς σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχει μειώσει δραστικά τον αριθμό προσφύγων και μεταναστών οι οποίοι φθάνουν στην Ευρώπη από την άνοιξη του 2016, δίνοντας χρόνο στις ευρωπαϊκές χώρες να διαχειριστούν τα 1,3 εκατ. μεταναστών και προσφύγων που εισήλθαν στο έδαφος της Ε.Ε. τον περασμένο χρόνο.

Αντιλαμβάνεστε ότι η ακύρωση της συμφωνίας σημαίνει ότι ο Ερντογάν θα στείλει εκατοντάδες χιλιάδες, εάν όχι εκατομμύρια, πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά.

Στην πραγματικότητα ο Ερντογάν δεν εκβιάζει ή απειλεί την Ευρώπη, αφού η βαλκανική οδός που ακολουθούσαν οι πρόσφυγες για να φτάσουν στη Γερμανία έχει πλέον κλείσει στα σύνορα με τα Σκόπια.

Εκβιάζει και απειλεί την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Ο Ερντογάν θέλει να χτυπήσει την Ελλάδα, που αναβαθμίζεται σε κεντρικός σύμμαχος και περιφερειακή δύναμη στην ανατολική Μεσόγειο κι ως κορυφή του άξονα με την Κύπρο και το Ισραήλ.

Οι Τούρκοι έχουν προειδοποιήσει όταν θα πάψουν τη συμφωνία αρχές – μέσα Οκτωβρίου. Η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη για τα χειρότερα, με εθνική ομοψυχία, ενότητα και απόφαση για όλα τα πιθανά σενάρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τούρκος κωμικός οδηγήθηκε στη φυλακή για εξύβριση του Ερντογάν

Jerusalem Post: Ο Ερντογάν της Τουρκίας διεξάγει πόλεμο εναντίον της Δύσης και του Ισραήλ – Το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να το αγνοήσει

Η Τουρκία κατασκευάζει «διαστημική βάση» στη Σομαλία που θα μπορεί να εκτοξεύει βαλλιστικούς πυραύλους – Συναγερμός στο Ισραήλ

We must stop the pseudo-caliph Erdogan NOW, before he plunges the region into a neo-Ottoman war

Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr