ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικό σίριαλ! “Περιμέναμε υποστήριξη από τη Δύση…”

Τουρκικό σίριαλ! “Περιμέναμε υποστήριξη από τη Δύση…”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα Τουρκία, Τουρκία,

Το τουρκομπαρόκ μελόδραμα των ισλαμιστών της Άγκυρας, με το οποίο “ταΐζουν” το έξαλλο ερντογανικό ισλαμικό πλήθος συνεχίζεται.

“Η Τουρκία περίμενε υποστήριξη από τη Δύση μετά την επιτυχή αποτροπή του στρατιωτικού πραξικοπήματος, ωστόσο ούτε ένας Δυτικός ηγέτης δεν την επισκέφθηκε”, τόνισε ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας και θεολόγος (εμ, τι θα ήταν; πυρηνικός φυσικός;) Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο ίδιος κατηγόρησε τα δυτικά Μέσα ενημέρωσης ότι κάνουν λόγο για «εκκαθαρίσεις», ενώ πρόκειται απλώς για μέτρα με τα οποία θα εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει ξανά κίνδυνος εκτροπής στην Τουρκία.

Στην αναζήτηση συνεργασίας για να διασφαλίσουμε την άμυνά μας, δεν είχαμε την υποστήριξη που αναμέναμε από τους Δυτικούς φίλους και συμμάχους, οπότε έπρεπε να διερευνήσουμε και άλλες εναλλακτικές, πρόσθεσε, αναφερόμενος εμμέσως στην επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη και στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κατά πόσον υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει πολιτική μετάβαση στη Συρία με τη συμμετοχή του Άσαντ», κατέληξε ο εκπρόσωπος του “σουλτάνου” της Τουρκίας.

Την τρελίτσα που πουλάτε εκεί στην Άγκυρα έχετε πάρει είδηση ότι θα σας την κόψουν; Πόσους μήνες ακόμα έχετε άραγε;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr