ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ιταλία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία, Τζιχαντιστές, Φρανσουά Ολάντ, Χαλέπι,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καυστικός, αλλά χωρίς πρόταση εμφανίστηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, στην αναφορά του για τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη Συρία, συνέπεια του οποίου είναι η προσφυγική κρίση και η έλευση εκατομμυρίων ανθρώπων στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
O πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε τη Δευτέρα (22/8) ότι η διεθνής κοινότητα πρέπει να νιώσει ντροπή στην περίπτωση που δεν γίνει τίποτα ώστε τερματιστεί η ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την πόλη Χαλέπι, στη βόρεια Συρία.
«Γνωρίζουμε ότι μαίνονται συρράξεις που παραμένουν άλυτες και σκέφτομαι τι συμβαίνει στην Συρία, την κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Χαλέπι, αυτήν την ανθρωπιστική καταστροφή η οποία κάποια στιγμή θα αποτελέσει όνειδος στην διεθνή κοινότητα στην περίπτωση που δεν κάνουμε τίποτα» τόνισε ο Φρανσουά Ολάντ μιλώντας σε δημοσιογράφους κι έχοντας στο πλευρό του την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ και τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι.























































