ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπουμπακάρ Σεκάου, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μπόκο Χαράμ, Νιγηρία, Τζιχαντιστές,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον θανάσιμο τραυματισμό του ηγέτη της Μπόκο Χαράμ, Αμπουμπακάρ Σεκάου, ανακοίνωσε ο στρατός της Νιγηρίας.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του νιγηριανού στρατού ο Σακάου τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής την περασμένη Παρασκευή.
Κατά την ίδια πηγή εκτός από τον Σακάου από την επιδρομή έχασαν τη ζωή τους τρία ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση του στρατού έγινε κατά τη διάρκεια συνάντησης κορυφαίων στελεχών της Μπόκο Χαράμ σε χωριό.
Η Μπόκο Χαράμ, τζιχαντιστική οργάνωση της υποσαχάριας Αφρικής, έχει ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).























































