ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπίδα του Ευφράτη - Στρατιωτική Επιχείρηση, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπιναλί Γιλντιρίμ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία εντός του συριακού εδάφους θα συνεχιστεί, έως ότου οι Κούρδοι μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) επιστρέψουν ανατολικά του Ευφράτη ποταμού, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ την Τετάρτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο HaberTurk.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τονίσει ότι η επιχείρηση είχε ως στόχο να πλήξει τόσο τους μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, όσο και τους Κούρδους του YPG.
Οι Κούρδοι από την πλευρά τους όχι μόνο δεν δέχονται να αποσυρθούν ανατολικά του Ευφράτη αλλά και εξαπέλυσαν επίθεση στις τουρκικές δυνάμεις στη Συρία.























































