ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Τα αριστερά και προοδευτικά κόμματα κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης στο Βερολίνο
Η Συρία ζητά διεθνή δράση κατά του Ισραήλ
Χάος στο Μιλάνο: Δεύτερη ημέρα άγριων συγκρούσεων στους δρόμους με λεηλασίες και συλλήψεις
ΗΠΑ: Ήττα του Τραμπ στις ενδιάμεσες εκλογές δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Τραβάει το σχοινί ο Ζελένσκι: «Ο Τραμπ πιέζει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει με τη Ρωσία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν μήνα ξεγνοιασιάς μαζί με την οικογένειά του κλείνει μετά την αποχώρησή του από τη Ντάουνινγκ Στριτ ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον.
Έχοντας πλέον την άνεση ενός… πρώην πρωθυπουργού, ο Κάμερον πέταξε τα παπούτσια του και κάθισε στο πάρκινγκ ενός καταστήματος fast food ξυπόλυτος για να απολαύσει το αγαπημένο βρετανικό έδεσμα fish and chips.
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, είναι από το “ησυχαστήριο” του πρώην πρωθυπουργού, στην Κορνουάλη, όπου και επέστρεψε μαζί με την σύζυγό του Σαμάνθα.
Μετά την διαμονή τους σε μια πολυτελή βίλα στην Κορσική, την οποία είχαν νοικιάσει έναντι 17.500 ευρώ το ζευγάρι επέστρεψε σε πιο γνώριμα και “ταπεινά” μέρη, όπου ο Κάμερον κάθισε δίπλα από τους κατοίκους της περιοχής, προσπαθώντας να “αποτινάξει” το πολιτικό του παρελθόν.
Δείτε τη φωτογραφία
























































