ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι κεντρικές τράπεζες δεν ευθύνονται για το περιβάλλον των χαμηλών επιτοκίων, τόνισε ο Έβαλντ Νοβότνι, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT), από το βήμα οικονομικού συνεδρίου στην Αυστρία.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση για την υιοθέτηση χαμηλών επιτοκίων σχετίζεται με τις οικονομικές εξελίξεις και δεν αποτελεί μία «αυτόνομη κίνηση» των κεντρικών τραπεζών.
«Είναι δύσκολο οι κεντρικές τράπεζες να επιβάλλουν αυθαιρέτως τόσο χαμηλά επιτόκια» επισήμανε και εξήγησε ότι το πρόβλημα του χαμηλού πληθωρισμού βρίσκει τις ρίζες του στην παγκοσμιοποίηση.
Ο κ. Νοβότνι υποστήριξε τέλος, ότι η ΕΚΤ αντιμετώπισε με επιτυχία τον αποπληθωρισμό, παρότι παραδέχθηκε ότι το περιθώριο αύξησης των τιμών παραμένει περιορισμένο.























































