ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας, Φίλιππος Σαχινίδης, Χρήστος Σταϊκούρας,


















































Τρομοκρατημένοι οι τζάμπα μάγκες νεο-οθωμανοί της Άγκυρας - Παραλήρημα Γκιουλέρ για τους Patriot σε ελληνικό νησί
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει τη «μητέρα των μαχών»
Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων
Τραμπ σε Ιράν: Παραδοθείτε ή θα πεθάνετε - Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δημοκρατικό κράτος
Υστερία στην Τουρκία με τους χάρτες του μεγάλου Κουρδιστάν που έδειξαν τα αμερικανικά κανάλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να γίνει η κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Σταθερότητας 2015-2018.
Τις τελευταίες λεπτομέρειες του νομοσχεδίου με το , επεξεργάζονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο Φίλιππος Σαχινίδης και αντιπροσωπεία βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
Στη συνάντηση, θα δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις και αντιδράσεις, ενώ το νομοσχέδιο θα παρουσιαστεί επίσημα στο υπουργείο Οικονομικών στις 10:00.
Στόχος της κυβέρνησης, είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι τη Δευτέρα 5 Μαΐου, οπότε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας θα θέσει το θέμα της απομείωσης του χρέους στη συνεδρίαση του Eurogroup.
























































