ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Νινευή, Τζιχαντιστές,

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βαρύτατες απώλειες υπέστησαν οι τζιχαντιστές σε επίθεση που εξαπέλυσαν ενάντια στις ιρακινές θέσεις στα νότια της Μοσούλης.
Τουλάχιστον 100 μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης ενώ πέντε οχήματα βόμβες που κινούνταν κατά πάνω στα ιρακινά χαρακώματα καταστράφηκαν πριν φτάσουν στους στόχους τους.
Η επίθεση εξαπολύθηκε τη Δευτέρα και σύμφωνα με ανακοίνωση των ιρακινών δυνάμεων, “το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στις γραμμές του 8ου Συντάγματος της Αστυνομίας της Νινευή, κοντά στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τη Βαγδάτη με τη Μοσούλη”.
“Άνδρες της Αστυνομίας και του στρατού σκότωσαν 100 άνδρες του Ισλαμικού Κράτους, χώρια τους δεκάδες τραυματίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης”.
Οι ιρακινές Αρχές υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ούτε μια απώλεια από την επίθεση.
Το Ισλαμικό Κράτος στη Μοσούλη στρατολογεί με τη βία ντόπιους στις δυνάμεις του, συμπεριλαμβανομένων και πολλών παιδιών.
Οι άνδρες αυτοί, που “υπηρετούν” στο Ισλαμικό Κράτος δίχως τη θέλησή τους, φυσικά και δεν έχουν ούτε τη μαχητικότητα ούτε την εκπαίδευση, αλλά κυρίως δεν έχουν καμία θέληση για πόλεμο.






















































