ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Βίντεο, Εθνικός Ύμνος, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Μυτιλήνη, Πρόσφυγες,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το απόγευμα της Κυριακής το λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν ομάδα “αλληλέγγυων” μαζί με μετανάστες, σχεδίαζαν να εμποδίσουν το στρατιωτικό άγημα που θα έκανε την προγραμματισμένη υποστολή της Ελληνικής σημαίας μπροστά στο παλιό Λιμεναρχείο της πόλης.
Οι «αλληλέγγυοι» που μάλλον προέρχονταν από τον αναρχικό χώρο, σύμφωνα με το Lesvos News, φώναζαν συνεχώς συνθήματα και προκαλούσαν τους πολίτες της Λέσβου που παρακολουθούσαν έκπληκτοι από την απέναντι πλευρά του δρόμου.
Η στάση τους προκάλεσε την οργή του κόσμου και απειλήθηκαν επεισόδια.
Προ αυτής της εξέλιξης στην περιοχή έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας και των ΜΑΤ για κάθε ενδεχόμενο.
Η ώρα της υποστολής της σημαίας πλησίαζε και το στρατιωτικό άγημα παιανίζοντας το εμβατήριο πλησίαζε στο χώρο.
Οι «αλληλέγγυοι» συνέχιζαν να προκαλούν και να φωνάζουν διάφορα συνθήματα, με τους μετανάστες να απορούν γι αυτά που έβλεπαν γύρω τους ίσως θύματα κάποιων καλών καθοδηγητών.
Οι πολίτες της Λέσβου δεν άντεχαν να βλέπουν τους «αλληλέγγυους» να συνεχίζουν να προκαλούν και να χαλάνε το κλίμα για την υποστολή της σημαίας.
Έτσι κάποιοι δεν άντεξαν και κινήθηκαν εναντίον τους.
Τα αίματα άναψαν για τα καλά και επακολούθησαν μικροσυμπλοκές με τον κόσμο να αποδοκιμάζει τους ταραξίες.
Η άμεση επέμβαση της Αστυνομίας και των ΜΑΤ απέτρεψαν τα χειρότερα.
Ακόμα κι όταν άρχισε η διαδικασία της υποστολής της σημαίας, οι «αλληλέγγυοι» δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα.
Τους σκέπαζαν όμως τα συνθήματα του κόσμου που φώναζε δυνατά Ελλάς – Ελλάς ενώ λίγο αργότερα όλοι μαζί με βροντερή φωνή παιάνιζαν τον Εθνικό μας Ύμνο, καταλήγει στην ανταπόκρισή του το Lesvos News.























































