ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Βρετανία, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένο Βασίλειο, Μπόρις Τζόνσον,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μπόρις Τζόνσον -που πρωταγωνίστησε για να επιτευχθεί το Brexit εν συνεχεία επιχείρησε να «δραπετεύσει» αλλά τώρα είναι ο Βρετανός ΥΠΕΞ – προκάλεσε με την άγνοιά του περί Ε.Ε ένα ακόμη από τα φαρμακερά σχόλια του Σόιμπλε.
«Θα στέλναμε ευχαρίστως στον υπουργό Εξωτερικών της μεγαλειότατης ένα αντίτυπο της Συνθήκης της Λισαβόνας» ανέφερε ειρωνικά ο κ. Σόιμπλε σε συνέντευξη τύπου με τον Γάλλο ομόλογο του Μισέλ Σαπέν.
«Μπορεί να διαβάσει τότε για το γεγονός πως υπάρχει κάποιου είδους σύνδεση ανάμεσα στην ενιαία αγορά και τις τέσσερις ελευθερίες» τόνισε ο ίδιος σύμφωνα με το Bloomberg.
«Αν χρειαστεί, μπορώ να μιλήσω για αυτή στα αγγλικά» πρόσθεσε.
O κ. Σόιμπλε απάντησε σε σχόλια που φέρεται να έκανε ο κ. Τζόνσον από την Νέα Υόρκη ότι είναι απόλυτη ανοησία το να συνδέεται η πρόσβαση στην ενιαία αγορά με την αποδοχή της ελεύθερης κίνησης των εργαζομένων, των αγαθών, των υπηρεσιών και των κεφαλαίων.
«Απόλυτη ανοησία» φέρεται να είπε ο κ. Τζόνσον, με βάση το πρακτορείο Press Association.























































