Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απαγορεύτηκε η μπούρκα στη Βουλγαρία

Απαγορεύτηκε η μπούρκα στη Βουλγαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία, Ισλάμ, Μουσουλμάνοι, Μπούρκα,

Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας αποφάσισε την Παρασκευή να απαγορεύσει την πλήρη κάλυψη προσώπου σε δημόσιους χώρους, για λόγους ασφαλείας, μετά τις ισλαμιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη.

Ο νόμος «απαγόρευσης της μπούρκας», τον οποίο εισήγαγε στη Βουλή τον εθνικιστικό Πατριωτικό Μέτωπο, έρχεται μετά από ανάλογες νομοθετικές πρωτοβουλίες σε Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο που έχουν απαγορεύσει την μπούρκα, σε ορισμένες περιπτώσεις και το νικάμπ.

Όσοι δεν συμμορφωθούν, κινδυνεύουν με πρόστιμο περίπου 800 ευρώ, καθώς και με διακοπή χορήγησης κοινωνικών επιδομάτων.

Το κόμμα της τουρκικής μειονότητας στη Βουλγαρία σημείωσε ότι το μέτρο θα συμβάλει σε αύξηση των εθνοτικών εντάσεων στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένταση στη Γερουσία της Αυστραλίας: Η Πολίν Χάνσον εμφανίστηκε με μπούρκα

Γερμανία: Οι μοντέρνοι influencers του Ισλάμ

Προπονήτρια Ταε-Κβον-Ντο συνελήφθη από την Αστυνομία Ηθών του Ιράν για παράβαση του ισλαμικού «κώδικα ενδυμασίας»

Το Πατριαρχείο Βουλγαρίας στο άρμα της Μόσχας – Ρωσικός Κόσμος και πανσλαβισμός

1912: «Η ελληνική κυβέρνηση δε θέλει πλέον άλλους εθελοντάς»!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr