ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει «ούτε μια Ελληνίδα ούτε ένας Έλληνας ο οποίος να μην έχει πάντοτε στο μυαλό του ότι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έως το τέλος του Μαρτίου του 2017 θα ενεργοποιήσει η Βρετανία τη διαδικασία του επίσημου διαζυγίου της από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως δήλωσε την Κυριακή η πρωθυπουργός της χώρας Τερέζα Μέι.
Ερωτηθείσα πότε θα επικαλεσθεί το άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας, η Μέι δήλωσε στο BBC: «θα το ενεργοποιήσουμε πριν από το τέλος του ερχόμενου Μαρτίου».
Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών της Βρετανίας, Κρις Γκρέιλινγκ σε δηλώσεις του, τόνισε ότι η πράξη νομοθετικού περιεχομένου για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ε.Ε. θα περάσει από το κοινοβούλιο μεταξύ του Μαΐου του 2017 και του Μαΐου του 2018.
Παράλληλα, δήλωσε την επιθυμία του, να διατηρηθεί σε ισχύ η ευρωπαϊκή νομοθεσία για το περιβάλλον, αλλά και τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα ότι θα επιτευχθεί μια λογική συμφωνία με την Ε.Ε., η οποία θα επιτρέπει τη συνέχιση των διμερών εμπορικών σχέσεων.
Ο Γκρέιλινγκ τόνισε την ανάγκη να δρομολογηθούν οι διαδικασίες της βρετανικής αποχώρησης από την Ε.Ε. (Brexit), αξιολογώντας ως σωστές τις δηλώσεις της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι που έθεσε το Μάρτιο του 2017, ως το χρονικό περιθώριο για την ενεργοποίηση του Άρθρου 50.























































