ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ μαζί στην άμυνα, την ενέργεια, την ειρήνη και την ασφάλεια - Χαλύβδινη συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης αναλαμβάνει οριστικά χρέη διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης στο υπό σύσταση νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο κ. Μαρινάκης έκρινε πετυχημένη τη θητεία του ως διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας Real News και πρώην στελέχους του MEGA, ALPHA αλλά και της ΕΡΤ.
Εξάλλου με την εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας, με συζητήσεις να βρίσκονται σε εξέλιξη για τουλάχιστον δύο ενημερωτικές εκπομπές από τον ίδιο τον εκδότη και άλλα πρωτοκλασάτα ονόματα του Real Group.
Επιπλέον, τεχνικός διευθυντής του σταθμού αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τσίγκος από τον ΣΚΑΙ, διευθυντής λειτουργίας ο Δημήτρης Δημητρόπουλος και επικεφαλής του δημιουργικού ο επίσης από τον ΣΚΑΙ, Νίκος Τσιμούρης.
Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να έχουν ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν όλες οι προετοιμασίες προκειμένου το νέο κανάλι να αρχίσει την εκπομπή του ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μαρινάκης έχει συμφωνήσει με τον επιχειρηματία Νίνο Ελματζιόγλου και τα προγράμματα θα βγαίνουν από τα δικά του στούντιο της Παιανίας, όπου χρησιμοποιούνταν από το MEGA μέχρι τις αρχές του 2000.























































