ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής 32.000 ευρώ από ταχυδρομικό υπάλληλο στην περιοχή του Καλλικώμου στα Κρέστενα το περασμένο Σάββατο 3 Οκτωβρίου.
Η Ασφάλεια Πύργου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα στα Κρέστενα ταυτοποίησαν τους τρεις δράστες, ηλικίας 43, 22 και 19 ετών, δύο εκ των οποίων (οι νεότεροι) μένουν μόνιμα σε κωμόπολη της Μεσσηνίας.
Το κόλπο είχε στηθεί αριστοτεχνικά σύμφωνα με το patrisnews.com: ο 43χρονος Πυργιώτης ήταν ο εγκέφαλος, καθώς παρακολουθούσε τις κινήσεις του ταχυδρόμου και γνώριζε πότε ήταν η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει. Όχι φυσικά ο ίδιος, για να μη δώσει στόχο, αλλά ο 19χρονος γαμπρός του και ένας 22χρονος φίλος του. Οι δύο πιτσιρικάδες μένουν μόνιμα στη Μεσσηνία, έτσι θεώρησαν ότι θα ήταν δύσκολο να εντοπιστούν από τις αρχές. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου πλησίασαν το αυτοκίνητο του ταχυδρόμου στο Καλλίκωμο, έσπασαν το τζάμι του παραθύρου, άρπαξαν τις 32.000 ευρώ που ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα και τράπηκαν σε φυγή.























































