ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































H επιβάτης Κέιτι Ίνζερ αυνανιζόταν και βόγκαγε σε βραδινή πτήση της American Airlines
Πρώην πορνοστάρ απάντησε «ναι και όχι» αν το μέγεθος μετράει - Τι άλλο είπε
Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα
Ρούμπιο για Ελλάδα: «Δεν θέλουμε το λίκνο του δυτικού πολιτισμού να απειλείται» - «Έχουμε ατέρμονο χρέος στην αρχαία Ελλάδα»
Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) επέβαλε μερική απαγόρευση κυκλοφορίας ανθρώπων και οχημάτων στη Μοσούλη την Πέμπτη από τις 20.00 μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα.
“Το Ισλαμικό Κράτος ενημέρωσε τις αστυνομικές του δυνάμεις να επιβάλλουν μερική απαγόρευση κυκλοφορίας ανθρώπων και οχημάτων στη Μοσούλη από τις 20.00 μέχρι τις 05.00 για άγνωστους λόγους”, μεταδίδει το ιρακινό Al Sumaria News.
“Παρατηρήθηκε ασυνήθιστη κίνηση φορτηγών που μεταφέρουν ξύλινα κιβώτια -που πιστεύεται ότι περιέχουν όπλα- προς συγκεκριμένα σημεία μέσα στη Μοσούλη”, προσθέτει το Al Sumaria.
Το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε τη Μοσούλη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της βορειοδυτικής επαρχίας Νινευή, τον Ιούνιο του 2014.
Οι τζιχαντιστές που βρίσκονται στη Μοσούλη και υπολογίζονται σε 10.000 άνδρες (μπορεί να είναι και περισσότεροι) κάνουν πολεμικές προετοιμασίες για να αντέξουν την επικείμενη πολιορκία τους από τον ιρακινό στρατό και τις κουρδικές δυνάμεις του βορείου Ιράκ.
Η έναρξη της πολιορκίας της Μοσούλης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες.
Δεν θα είναι μια εύκολη μάχη. Οι τζιχαντιστές έχουν οχυρώσει ολόκληρες γειτονιές της πόλης και λέγεται ότι έχουν μεταφέρει από τη Συρία μεγάλες ποσότητες χημικών όπλων.























































