ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Όλες οι γυναίκες του ISIS έφυγαν από τη Μοσούλη με εντολή του “χαλίφη”

Όλες οι γυναίκες του ISIS έφυγαν από τη Μοσούλη με εντολή του “χαλίφη”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ύστερα από προσωπική εντολή του “χαλίφη” της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) όλες οι γυναίκες τζιχαντίστριες έφυγαν από τη Μοσούλη για τη Ράκα.

Ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι διέταξε όλες οι “γυναίκες του χαλιφάτου” να φύγουν από τη Μοσούλη και να μεταβούν στη Ράκα, τη ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης στη Συρία.

Ορισμένες από αυτές τις γυναίκες έχουν γίνει σύζυγοι των ηγετών ή των οπλαρχηγών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Ο λόγος που ο Μπαγκντάντι απομάκρυνε τις φανατικές από τη Μοσούλη είναι γιατί δεν θέλει να πιαστούν αιχμάλωτες σε περίπτωση που η πόλη απελευθερωθεί από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Επίσης φοβάται και για τις ζωές τους, αφού πολλοί κάτοικοι της Μοσούλης τις μισούν θανάσιμα για τα βασανιστήρια, φόνους και κάθε λογής βαρβαρότητες που έχουν διαπράξει εις βάρος των γυναικών της πόλης.

Οι γυναίκες αυτές “υπηρετούν” σε έναν γυναικείο ένοπλο σώμα του ISIS με αστυνομικά καθήκοντα.

Είχαν επιφορτιστεί να επιβάλλουν τη Σαρία, δηλαδή τον ισλαμικό θρησκευτικό νόμο, σε όσες Ιρακινές δεν τον τηρούσαν.

Γυναίκες της Μοσούλης υπέστησαν φοβερά δεινά στα χέρια αυτών των μανιακών επειδή έκριναν ότι δεν ήταν κατάλληλα ντυμένες ή γιατί θεώρησαν ότι είχαν παραβεί κάποιον “θεόπνευστο” νόμο.

Τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει είναι σε πολλές περιπτώσεις χειρότερα από των ανδρών συντρόφων τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία: Συγγενείς του τζιχαντιστή «προέδρου» Γκολάνι κατηγορούνται για παρενόχληση χριστιανών γυναικών

JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του

Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία – Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες

Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»

Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ – Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr