Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει κότες σε αποστολές αυτοκτονίας και ρίχνει βόμβες με σκορπιούς

Το Ισλαμικό Κράτος στέλνει κότες σε αποστολές αυτοκτονίας και ρίχνει βόμβες με σκορπιούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά “ευρηματικοί” στο να εφευρίσκουν θανάσιμες παγίδες για τους αντιπάλους τους.

Από βόμβες γεμάτες ζωντανούς σκορπιούς μέχρι ζωντανά κοτόπουλα παγιδευμένα με εκρηκτικά, όπως κι άλλα οικόσιτα ζώα, το Ισλαμικό Κράτος συνεχώς αναζητά νέους τρόπους για να σκοτώνει.

Ο Κούρδος αξιωματούχος Χοσάβι Μπαμπάκρ εξήγησε:

“Ακόμα και ζώα μετατρέπονται σε βόμβες, όπως οι κότες. Τα παιδιά, όλη η νεολαία της Μοσούλης, τα μάζεψαν και τα υποχρέωσαν να πολεμήσουν ενάντια στον στρατό. Κατασκευάζουν κάτι ειδικές βόμβες, γεμάτες με ζωντανούς σκορπιούς, που τις πετάνε στα κεφάλια των Πεσμεργκά και των στρατιωτών. Όπως στον μεσαίωνα”, λέει ο Μπαμπάκρ.

Ο ίδιος αξιωματούχος εκτίμησε ότι οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είναι απίθανο να παραδοθούν εύκολα.

“Μέχρι στιγμής δείχνουν ότι δεν θα παραδοθούν. Ήδη αντιστέκονται. Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος χρησιμοποιούν τους κατοίκους ως ανθρώπινες ασπίδες. Εάν αντιστέκονται έτσι 30 και 40 χιλιόμετρα μακριά από τη Μοσούλη, τι θα συμβεί όταν φτάσουμε στην πόλη; Προφανώς μεγαλύτερη αντίσταση”, λέει ο Μπαμπάκρ.

Από ό,τι φαίνεται το Ισλαμικό Κράτος είναι αποφασισμένο να πολεμήσει αλλά και οι δυνάμεις που έχει στη Μοσούλη είναι σαφώς μεγαλύτερες. Δεν είναι δυνατόν μόνο 6.000 άνδρες να κρατάνε τέτοια αντίσταση σε περισσότερους από 70.000 που τους επιτίθενται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ

Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ

Οι Κούρδοι της Συρίας (Ροζάβα) συναντήθηκαν με τον Μασούντ Μπαρζανί – Γάλλος ΥΠΕΞ: «Η Γαλλία στεκόταν πάντα στο πλευρό του κουρδικού λαού και θα συνεχίσει να το πράττει»

Συνάντηση αρχηγού των SDF με τον Γάλλο Υπ. Εξωτερικών στην Ερμπίλ για την ασφάλεια και την εφαρμογή της συμφωνίας των Κούρδων με τη Δαμασκό

Πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας σε σιιτικό τέμενος στο Ισλαμαμπάντ – Τουλάχιστον 31 νεκροί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr