ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μάχη για τη Μοσούλη - Η πολιορκία της Μοσούλης, Ντιγιάλα, Τζιχαντιστές,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αστυνομική διοίκηση της Ντιγιάλα του Ιράκ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι συνέλαβε δύο σημαντικούς οπλαρχηγούς της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) στη Μπακούμπα, σημειώνοντας ότι οι δύο τζιχαντιστές οπλαρχηγοί διέφυγαν από τη Μοσούλη πριν αποκλειστεί πλήρως από τις δυνάμεις των πολιορκητών.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Ντιγιάλα, συνταγματάρχης Γαλίμπ Ατίγια, δήλωσε σε ανακοίνωση Τύπου:
“Δυνάμεις από τα τάγματα επειγόντων περιστατικών και των υπηρεσιών πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών κατάφεραν, σήμερα το πρωί, να συλλάβουν δύο σημαντικούς οπλαρχηγούς του ISIS κατά τη διάρκεια επιχείρισης ασφαλείας στην περιοχή Αλ Ταχρίρ, στην κεντρική Μπακούμπα”.
“Οι δύο οπλαρχηγοί διέφυγαν από την πόλη της Μοσούλης μετά την έναρξη των μαχών από τις δυνάμεις ασφαλείας με στόχο την απελευθέρωση της επαρχίας Νινευή. Η επιχείριση πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη σε ακριβείς πληροφορίες των υπηρεσιών μας”, πρόσθεσε ο συνταγματάρχης Ατίγια.























































