ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι είναι πιθανό να αναγκαστεί να προκηρύξει πρόωρες βουλευτικές εκλογές την επόμενη χρονιά καθώς αποδυναμώθηκε από μια δικαστική απόφαση σχετικά με το Brexit η οποία ενδέχεται να έχει ευρείες πολιτικές συνέπειες, σύμφωνα με εκτιμήσεις οικονομολόγων της Deutsche Bank που εστάλησαν στους πελάτες τους.
Η πρόβλεψη αυτή ακολουθεί τη δικαστική απόφαση η οποία ακυρώνει το σχέδιο της Μέι να αποφύγει μια επίσημη ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο πριν αρχίσει η επίσημη διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως προβλέπει το Άρθρο 50 της Συνθήκης της Λισαβόνας.
«Εν συνόψει, αποδυνάμωσε τη θέση της πρωθυπουργού Μέι για το Brexit ακόμη περισσότερο και καθιστά τη διεξαγωγή νέων γενικών εκλογών το βασικό μας σενάριο, είτε πριν από την επίκληση του Άρθρου 50 είτε μετά», ανέφερε η τράπεζα στο ενημερωτικό δελτίο που διανεμήθηκε στους πελάτες της.























































