ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία σύλληψη-σοκ έκαναν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης οι αστυνομικοί που έπειτα από προσπάθειες εβδομάδων εντόπισαν την συμμορία των Ρομά που είχε κατακλέψει βίλες επωνύμων, όπως την κατοικία της Άννας Βίσση.
Στο κύκλωμα των Ρομά που ξάφριζαν σπίτια επωνύμων και οικονομικά ισχυρών φέρεται να εμπλέκεται ένας γνωστός μπον βιβέρ των Αθηνών.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνελήφθη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, εμφανίζεται πολύ συχνά στις σελίδες των life style περιοδικών, κυκλοφορεί με επώνυμες κυρίες της σόου μπιζ, ενώ παλαιότερα είχε αναμιχθεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των Ρομά, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά.
Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του γνωστού bon viveur στο κύκλωμα των κακοποιών που κατά την αστυνομία ακολουθούσαν μεθόδους που θύμιζαν… σιτσιλιάνικη μαφία.























































