ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθήτρια Γυμνασίου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Βόλο

Μαθήτρια Γυμνασίου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Βόλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε σήμερα το πρωί, μια 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου από σχολείο στην ευρύτερη περιοχή της Ν. Ιωνίας, διότι πήρε χάπια, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr,η νεαρή που είναι αλλοδαπή, φέρεται να πήρε 12 χάπια που έφερε από το σπίτι της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάποση των χαπιών έγινε στη διάρκεια της διαδρομής με το λεωφορείο προς το σχολείο.

Οι καθηγητές στο σχολείο της αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και όταν τη ρώτησαν τι είχε γίνει, η ίδια τους είπε ότι πήρε τα χάπια από τη μητέρα της, που τα είχε στο σπίτι. Μάλιστα βρέθηκε πάνω της ένα χάπι που η ανήλικη δεν πρόλαβε να πάρει και στάλθηκε στο Νοσοκομείο για να το εξετάσουν οι γιατροί.

Καθηγητές του σχολείου τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ, για να μεταφέρει τη μαθήτρια στο Νοσοκομείο προληπτικά, καθώς είναι καλά στην υγεία της, ενώ την υπόθεση παρακολουθεί ο διευθυντής του σχολείου. Με την υπόθεση θα ασχοληθεί και ο συμβουλευτικός σταθμός νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα συγκρούστηκαν στον αέρα (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Δολοφονία στη Σύρο: Σε κατ’οίκον περιορισμό ο 41χρονος, ελεύθερη υπό όρους η 30χρονη

Σύρος: Νέα στοιχεία για τον φόνο της διασώστριας του ΕΚΑΒ

Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο

Άγρια δολοφονία διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο – Η συμπλοκή και η μαχαιριά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr