ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Συρία: Οι αμερικανικές δυνάμεις εκκένωσαν τη βάση Αλ Τανφ
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Μακελειό στον Καναδά: Τρανς γυναίκα ο δράστης της επίθεσης – Η μητέρα και ο αδερφός της ανάμεσα στα θύματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πάνος Καμμένος επανεξελέγη πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο 3-ο Συνέδριο του κόμματος και δια βοής και με ψηφοφορία.
Μετά την επανεκλογή του στην προεδρία του συγκυβερνώντος κόμματος, ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε βέβαιος ότι τις επόμενες μέρες – μήνες, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα δικαιωθούν για την πολιτική τους.
Από το βήμα του 3ου Συνεδρίου των ΑΝΕΛ, διαβεβαίωσε ότι η χώρα εισέρχεται στον δρόμο εξόδου από τα μνημόνια, τους δανειστές, τις υποδείξεις, τη φτώχεια, την ανεργία και το χρέος. Ήρθε η ώρα να δικαιωθούμε» έσπευσε να προσθέσει.
Όσον αφορά τις εργασίες του Συνεδρίου, τις χαρακτήρισε ως τις πλέον παραγωγικές και απηύθυνε έκκληση για άνοιγμα του κόμματος στους νέους ανθρώπους.
Την ίδια ώρα, ο κ. Καμμένος κατέστησε αναγκαίο τον τερματισμό της εσωστρέφειας και εξήγησε ότι κανένας υπουργός, βουλευτής ή στέλεχος δεν θα πραγματοποιεί επισκέψεις, δίχως την πρότερη συνεννόηση με τις αρμόδιες Επιτροπές του κόμματος.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε από τους συνέδρους να εγκρίνουν την τοποθέτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη στη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος, ενώ όρισε ως υπεύθυνο σύνδεσμο μεταξύ κυβέρνησης, Κοινοβουλευτικής Ομάδας και γραμματειών, τον βουλευτή, Δημήτρη Καμμένο. Για τη θέση του γενικού γραμματέα του κόμματος πρότεινε τον Θύμιο Δρόσο.
























































