ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σ. Κεδίκογλου: “Κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα”

Σ. Κεδίκογλου: “Κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεφαλονιά, Σεισμός, Σίμος Κεδίκογλου,

Στην πρωινή εκπομπή του Αnt1 μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου για την κατάσταση στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

«Δεν πρόκειται να μείνουν σε σκηνές οι άνθρωποι. Όποιος υπουργός πήγε εκεί, έκανε σκληρή δουλειά» είπε τονίζοντας ότι «κανένας υπουργός δεν πάει στην Κεφαλονιά για πασαρέλα, πάει για να κάνει δουλειά και να δώσει οδηγίες».

Γι’ αυτό, όπως είπε: «το απόγευμα έχουμε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή όλων των υπουργών».

Χαρακτήρισε ακόμη απαράδεκτες τις χθεσινές φήμες για επικείμενο σεισμό. «Μετά από αυτό το όργιο φημολογίας συζητούσαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να υπάρξει και ψυχολογική υποστήριξη», είπε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε και στα προβλήματα στο δίκτυο ύδρευσης. «Έχουν διανεμηθεί χιλιάδες εμφιαλωμένα αλλά πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί». Τόνισε ακόμη ότι θα γίνει αίτηση στο Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης για να χρηματοδοτηθούν οι αποκαταστάσεις.

Ανακοίνωσε τέλος ότι πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί τετραψήφιο νούμερο, στο οποίο θα μπορούν να καλούν οι σεισμόπληκτοι και να ενημερώνονται για το πώς θα αξιοποιούν τη βοήθεια που προσφέρει η Πολιτεία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκοπέλου – Αισθητός και στην Αττική

Ιαπωνία: Φονικός σεισμός – Για «πολλούς νεκρούς» σε εμπορικό κέντρο κάνουν λόγο τα τοπικά Μέσα

Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 4.000 οι νεκροί από τους δίδυμους σεισμούς – Φόβοι για χιλιάδες αγνοουμένους

Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών

Βενεζουέλα: Σε 1.450 οι νεκροί από τον σεισμό – 50.000 οι αγνοούμενοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr