ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βόρεια Ήπειρος, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ελληνική Ομογένεια, Έντι Ράμα, Νέα Δημοκρατία, Χειμάρρα,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αίτημα της Ν.Δ. για σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής επαναφέρει ο Τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλβανός πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Με τις χθεσινές δηλώσεις του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, ανοίγει σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στο σύνολο των σχέσεων Ελλάδας – Αλβανίας» ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, σημειώνοντας ότι μεταξύ άλλων ο κ. Ράμα «ομολογεί αποφάσεις των αλβανικών Αρχών σε βάρος Ελλήνων της Χειμάρρας και προσθέτει ανύπαρκτα ζητήματα με τους ισχυρισμούς του περί δήθεν “ζητήματος Τσαμουριάς”».
Όπως επισήμανε ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, οι δηλώσεις αυτές καθιστούν επιτακτικά αναγκαία την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής «προκειμένου να διαμορφωθεί ενιαία εθνική στρατηγική στο κρίσιμο ζήτημα της πορείας των ελληνο-αλβανικών σχέσεων».
























































