Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το βίντεο “ιός” που απειλεί να “σκοτώσει” τα iPhone

Το βίντεο “ιός” που απειλεί να “σκοτώσει” τα iPhone
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Apple, iPhone, Βίντεο,

Πονοκέφαλο στους κατόχους κινητών τηλεφώνων iPhone έχει προκαλέσει ένας σύνδεσμος που παραπέμπει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο όταν το παρακολουθούν οι χρήστες επιβραδύνει τις λειτουργίες της συσκευής έως ότου αυτή σταματήσει να δουλεύει.

Το βίντεο αρχίζει και παίζει κανονικά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής του iPhone, ωστόσο μόλις αυτό τελειώσει χρειάζεται μόλις ένα λεπτό για να κλειδώσει το iPhone. Ο χρήστης θα πρέπει να κάνει εξαναγκασμένη επανεκκίνηση προκειμένου η συσκευή να επανέλθει.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα The Guardian, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν αμέσως τι έχει συμβεί στη συσκευή τους και συνεχίζουν να τη χρησιμοποιούν μέχρις ότου το smartphone δεν επιστρέφει στην αρχική οθόνη ή κλειδώνει σε μια εφαρμογή ή εμφανίζεται ένα περιστρεφόμενο λογότυπο σε μια μαύρη οθόνη.

Η συγκεκριμένη ευπάθεια φαίνεται πως επηρεάζει τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος από το iOS 5 και μετά και συσκευές από το iPhone 4 έως και το iPhone 7. Όσο παλαιότερο το smartphone τόσο πιο γρήγορα γίνεται το κλείδωμα της συσκευής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χρυσά iPhone 17 Pro και Captagon: Πώς εισέρχονται στη Γάζα εν μέσω πολέμου

Η ΕΕ υπέκυψε στον Τραμπ: Απέσυρε το σχέδιο για φόρους στους τεχνολογικούς κολοσσούς των ΗΠΑ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο Τιμ Κουκ της «Apple» προγραμματίζει επενδύσεις αξίας «εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων»

Apple: Μειώνει τις τιμές του iPhone στην Κίνα εν μέσω έντονου ανταγωνισμού με τη Huawei

Έλον Μασκ: Η Apple απείλησε με αποκλεισμό της Twitter

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr