ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurovision 2014, Freaky Fortune,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις δέκα το βράδυ ξεκινά o μεγάλος τελικός της Eurovision στην Κοπεγχάγη στον οποίο θα βρεθούν οι Freaky Fortune και Riskykidd για να τραγουδήσουν Rise Up σε όλη την Ευρώπη.
Tο ελληνικό συγκρότημα θα εμφανιστεί δέκατο κατά σειρά, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά κατατάσσεται ένατο στην τελική κατάταξη των 26 χωρών έχοντας κερδίσει δύο θέσεις σε σχέση με αυτή που βρισκόταν πριν από τον δεύτερο ημιτελικό.
Δείτε την εμφάνιση στον ημιτελικό:























































