ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αϊβαλιώτης: Η Κύπρος να απελευθερωθεί από τους φασίστες Τούρκους

Αϊβαλιώτης: Η Κύπρος να απελευθερωθεί από τους φασίστες Τούρκους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κωστής Αϊβαλιώτης, πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ και της Εθνικής Ενότητας κατάφερε να γίνει πικρόχολος ακόμη και στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του.

Αφού λοιπόν ευχήθηκε μέσω Facebook χρόνια πολλά και εξέφρασε την ελπίδα του η Κύπρος «να απελευθερωθεί από τους φασίστες Τούρκους και η Βόρειος Ήπειρος απο τους “μπάτλερ” του Ερντογάν», είπε να σχολιάζει και τον αποθανόντα Τζωρτζ Μάικλ ο οποίος είχε καταγωγή από την Κύπρο.

Έγραψε λοιπόν: «Οσο για το θλιβερό γεγονός ότι ήταν κυριολεκτικά τα “Last Christmas” του τραγουδιστή George Michael, να πω ότι εμείς οι παλαιότεροι τον θυμόμαστε να ξεκινάει και να ανεβαίνει γρήγορα, όμως ποτέ δεν είπε μια καλη κουβέντα για το νησί του πατέρα του, ποτέ δεν χρησιμοποίησε την μεγάλη διεθνή προβολή του για να καυτηριασει την κατοχή , ποτέ δεν έβγαλε άχνα για το δράμα της Κύπρου. Η μαμά του ήταν αγγλιδα, ο πατέρας του έφυγε από την Κύπρο για να προκόψει και ήταν βιοπαλαιστής ,όμως ο γιος ήταν Βρετανός σε όλα του…Θεός ‘σχωρέστον».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυστριακή μελέτη: Η Τουρκία αποστασιοποιείται από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα αλλά ενισχύει τους δεσμούς της με τη Χαμάς

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Κύπρος – Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...