ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσιογράφοι προπηλακίστηκαν από μπράβους εφοπλιστή και στη συνέχεια συνελήφθησαν

Δημοσιογράφοι προπηλακίστηκαν από μπράβους εφοπλιστή και στη συνέχεια συνελήφθησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, ΕΣΗΕΑ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταδικάζει «όσα πρωτοφανή συνέβησαν χθες εναντίον των ρεπόρτερ Φρίξου Δρακοντίδη, William Faithful και Γιώργου Κοίλιαρη, οι οποίοι κάλυψαν τροχαίο ατύχημα στο Κολωνάκι».

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, οι συνάδελφοι, στην προσπάθειά τους να καλύψουν το γεγονός, δέχτηκαν επίθεση και προπηλακισμούς τόσο από τον εμπλεκόμενο στο τροχαίο ατύχημα εφοπλιστή Θέμη Πετράκη, όσο και από σωματοφύλακές του. Στη συνέχεια αστυνομικοί, οδήγησαν τους συναδέλφους στο αστυνομικό τμήμα, «έσβησαν» φωτογραφίες από το ατύχημα και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο!! Την ίδια ώρα, οι σωματοφύλακες κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι και οπλισμένοι μέσα στο αστυνομικό τμήμα.

Τελικά, οι συνάδελφοι αφέθηκαν ελεύθεροι αργά την νύχτα. Προκαλεί, όμως, τεράστια κατάπληξη η συμπεριφορά των αστυνομικών οργάνων, οι οποίοι εμποδίζουν το δημοσιογραφικό έργο και ανέχονται προπηλακισμούς και φραστικές επιθέσεις κατά εκπροσώπων του Τύπου. Ζητούμε από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, αναφέρει η ΕΣΗΕΑ, να λάβει αμέσως μέτρα. Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα δημοκρατικό καθεστώς να δίδεται η εντύπωση ότι η οικονομική ισχύς επιτρέπει την ανάρμοστη και προσβλητική συμπεριφορά κατά πολιτών και δημοσιογράφων, καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες

Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: “The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue”

Η Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά ως οικουμενικό φαινόμενο – Παπαποστόλου: «…ιδανικό όχημα εννοιών, γνώσεων πληροφοριών, απόψεων, το μέσον έκφρασης συναισθημάτων, η απαραίτητη προϋπόθεση τον διαλόγου»

Παρίσι-100 χρόνια ΔΟΔ: Μήνυμα στήριξης της υπ. Πολιτισμού της Γαλλίας – Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ-ΕΣΠΗΤ για την ασφάλεια των δημοσιογράφων παγκοσμίως

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr