ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aνησυχία για τον Αντόνιο Μπαντέρας – Υπέστη καρδιακό επεισόδιο

Aνησυχία για τον Αντόνιο Μπαντέρας – Υπέστη καρδιακό επεισόδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο σπίτι του αναρρώνει ο Ισπανός ηθοποιός Αντόνιο Μπαντέρας, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Sun ο 56χρονος ηθοποιός βρισκόταν στο σπίτι του στο Σάρεϊ, στη νοτιοανατολική Αγγλία και γυμναζόταν όταν ένιωσε πόνους στο στήθος.

Αμέσως κλήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ο διάσημος ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον κράτησαν για παρακολούθηση μέχρι να διαπιστωθεί ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος στην The Sun χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα της υγείας του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γλυπτά του Παρθενώνα: Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις Αθήνας και Βρετανικού Μουσείου

Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας

Τεχνητή Νοημοσύνη – Η Ντάουνινγκ Στριτ σπάει τη σιωπή της για τους φόβους «αφανισμού της ανθρωπότητας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr