ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γαλλία, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρώπη, Ναζί, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φρανσουά Ολάντ,


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Είναι απαράδεκτο η Τουρκία να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό “ναζί” για να επικρίνει τη Γερμανία και άλλες χώρες, επειδή απαγόρευσαν συγκεντρώσεις υπέρ του προέδρου Ερντογάν“, τόνισαν Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ, σε κοινή τους δήλωση, την Πέμπτη.
Η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος επεσήμαναν στην κοινή τους δήλωση, ότι συζήτησαν το θέμα, με τον Ολάντ να λέει πως η Γαλλία εξέφρασε την αλληλεγγύη της προς τη Γερμανία και προς άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χαρακτηρίστηκαν ναζιστικές ή φασιστικές από την Τουρκία.
Ο Ολάντ πρόσθεσε πως συμφώνησε με τη Μέρκελ ότι οι εκδηλώσεις που θα οργανωθούν στο μέλλον για το τουρκικό δημοψήφισμα μπορούν να πραγματοποιηθούν δεδομένου ότι σέβονται τους γαλλικούς και γερμανικούς νόμους.























































