ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κινηματογραφική καταδίωξη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, έπειτα από απόπειρα ληστείας Γεωργιανών σε διαμέρισμα ηλικιωμένων στο Παλαιό Φάληρο.
Οι δράστες ήταν τέσσερις.
Δυο εξ αυτών συνελήφθησαν, ένας σκοτώθηκε, όταν στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από μπαλκόνι του 8ου ορόφου και ένας ακόμη αναζητείται.
Όλα ξεκίνησαν όταν στις 10:10 δύο άνδρες μπήκαν με την απειλή όπλων στο διαμέρισμα 8ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, και λήστεψαν τους ηλικιωμένους.
Προφανώς, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στον από πάνω όροφο και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.
Τότε έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και απέκλεισαν την περιοχή.
Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν στα σκαλιά της πολυκατοικίας, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.
Ο τρίτος επιχείρησε να διαφύγει, πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι διπλανών διαμερισμάτων, αλλά έπεσε στο κενό, πιθανώς χάνοντας την ισορροπία του και σκοτώθηκε.
Η αστυνομική επιχείρηση συνεχίστηκε για τον εντοπισμό του τέταρτου ληστή, με έρευνες σε διαμερίσματα πόρτα πόρτα.
Ωστόσο, τελικά ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.





















































