Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κασιδιάρης: Δούρου και Σακελλαρίδης στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις μας

Κασιδιάρης: Δούρου και Σακελλαρίδης στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε η Χρυσή Αυγή, ο Ηλίας Κασιδιάρης διαμήνυσε ότι το κόμμα δεν πρόκειται να στηρίξει ούτε τη Ρένα Δούρου, ούτε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά για τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, «στήριξαν τις παράνομες προφυλακίσεις στελεχών, αλλά και του αρχηγού μας… Δεν ψηφίζουμε εκείνους που δημιούργησαν και στήριξαν τη σκευωρία της Χρυσής Αυγής… Δεν θεωρούμε τους ψηφοφόρους μας ως πρόβατα» και κάλεσε σε καταψήφιση και των υποψηφίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έκανε πρόσκληση καταψήφισης των υποψηφίων που προέρχονται τόσο από το κυβερνητικό στρατόπεδο όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική της συνέντευξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter