ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομική Βία, Βενεζουέλα, Διαδηλώσεις, Καράκας, Λατινική Αμερική, Νικολάς Μαδούρο,


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βενεζουέλα τη Δευτέρα σε νέες συγκρούσεις διαδηλωτών της αντιπολίτευσης με την αστυνομία, ενώ αρκετοί ακόμη, που είναι σοβαρά τραυματισμένοι, δίνουν μάχη για τη ζωή.
Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο απολογισμός των νεκρών κατά τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις των τριών τελευταίων εβδομάδων ανέρχεται σε 24 συνολικά.
Τη Δευτέρα διαδηλωτές προχώρησαν σε μπλόκα κεντρικών οδικών αρτηριών της Βενεζουέλας, ενώ πυρπόλησαν και δύο κυβερνητικά οχήματα στο ανατολικό Καράκας.
Σε άλλο σημείο της πρωτεύουσας η αστυνομία έκανε χρήση χημικών σε διαδηλωτές που πετούσαν πέτρες εναντίον τους.
Πάντως, η πλειονότητα των διαδηλωτών, που ζητούν πρόωρες εκλογές με στόχο την αποχώρηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο από την εξουσία με τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, προχώρησαν σε ειρηνικές πορείες.
Οι ΗΠΑ, η ΕΕ και οι υπόλοιπες χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν εκφράσει έντονη ανησυχία για τις δραματικές εξελίξεις.























































