ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δέκα άτομα προστέθηκαν στη μακρά λίστα των συλληφθέντων για συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη. Οι έρευνες των αρχών στη Βόρεια Ελλάδα, που μαστίζεται από τον παράνομο τζόγο, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και οι αστυνομικές επιχειρήσεις αποδίδουν καρπούς, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Παράνομα «φρουτάκια» σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ίντερνετ καφέ αποκάλυψαν οι έφοδοι που πραγματοποιήθηκαν, το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την Ανάληψη και την Καλαμαριά. Συνολικά συνελήφθησαν 10 άτομα, τα οποία είτε έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια είτε διευκόλυναν τη διεξαγωγή τους. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι τριών επιχειρήσεων, ένας υπάλληλος, καθώς και 6 πελάτες, οι οποίοι έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Η παροχή μη αδειοδοτημένων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων αποτελεί ιδιαίτερα βαρύ ποινικό αδίκημα, κακουργηματικού χαρακτήρα. Αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου δεν βρίσκονται μόνο όσοι διατηρούν παράνομα καταστήματα, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες, οι οποίοι διώκονται ποινικά.
Σε βάρος των 10 συλληφθέντων στη Θεσσαλονίκη σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του Νόμου Περί Ρύθμισης Αγοράς Παιγνίων και άλλων διατάξεων.























































