ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ («Gymnich»), που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στη Βαλέτα της Μάλτας, θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι συζητήσεις για τις εξελίξεις στην Τουρκία και τις σχέσεις της με την ΕΕ, καθώς μετά το δημοψήφισμα έχουν πληθύνει οι «φωνές» που αντιτίθενται στην ευρωπαϊκή πορεία της, ενώ και η ίδια η Άγκυρα δεν φαίνεται να έχει την ίδια ζέση για ένταξή της στην ΕΕ όπως στο παρελθόν.
Μάλιστα, το κλίμα επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη απόφαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης να θέσει την Τουρκία σε καθεστώς επιτήρησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στην ατζέντα των συζητήσεων θα βρεθούν επίσης οι σύγχρονες προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης και η υλοποίηση της Παγκόσμιας Στρατηγικής της ΕΕ επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας.
























































