ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Την Πρωτομαγιά περιμέναμε “θερμό” επεισόδιο στην Κύπρο – Είμαστε έτοιμοι

Καμμένος: Την Πρωτομαγιά περιμέναμε “θερμό” επεισόδιο στην Κύπρο – Είμαστε έτοιμοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, την Τετάρτη μιλώντας στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής είπε πως την Πρωτομαγιά περιμέναμε θερμό επεισόδιο στην Κύπρο.

Ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια ομιλίας του τόνισε χαρακτηριστικά «είχαμε στα χέρια μας τις ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Τουρκία και φαινόταν ότι ετοιμάζεται για επεισόδια στο οικόπεδο 6».

“Τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία”

Όπως τόνισε τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών και τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία προκειμένου να αναπροσαρμόσουν τους στρατηγικούς σχεδιασμούς συμπεριλαμβάνοντας τις παραμέτρους που δημιουργούν οι εξελίξεις στα Βαλκάνια αλλά και η αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταξύ άλλων εστίασε και σε παλαιότερες διαρροές από ανώτατους αξιωματούχους του Πενταγώνου περί επικείμενου θερμού επεισοδίου που θα επιχειρήσει η Τουρκία στην Κύπρο και υπογράμμισε:

«Συγκεκριμένα ετοιμαζόταν η Τουρκία να στείλει το Μπαρμπαρός για να εμποδίσει την Total να κάνει άντληση. Οι ΝΟΤΑΜ αναφέρονταν στην 1η Μαΐου και τα διαρρεύσαμε για να ενημερωθεί και να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη και οι διεθνείς οργανισμοί. Ο ένας με έλεγε σφουγγαρίστρα και ο άλλος ακροδεξιό. Εμείς όμως δικαιωθήκαμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Παρέδωσα στον Μητσοτάκη μία χώρα με τον East Med στα σκαριά, με το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης με τη Κύπρο να προχωρά, με την Ελλάδα να πρωταγωνιστεί

Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο

Νίκος Δένδιας: «Η παραδοσιακή διάκριση μεταξύ ειρήνης και πολέμου, πολιτικού πεδίου και στρατιωτικού πεδίου, έχει πλέον αμβλυνθεί»

Κοινή δήλωση των 27 της ΕΕ για το πειρατικό τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο, δεν επιφέρει έννομες συνέπειες για τρίτα κράτη»

Ντούμπραβκα Σούιτσα: «Είναι άκυρο και ανίσχυρο» το ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Λιβύης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...